Bezig met laden...

Ideeën voor voortuinen met WoodBlocX

Transformeer je voortuin en maak er iets moois van!

Dankzij onze klanten hebben we enorm veel voorbeelden om ideeën op te doen voor je voortuin met WoodBlocX. Van alle delen om het huis wordt de voortuin vaak over het hoofd gezien. Opritten maken het vaak lastig om iets van de voortuin te maken dat zowel functioneel als aantrekkelijk is en met kleine ruimtes is het soms moeilijk werken. Met ons slimme modulaire systeem kun je jouw voortuin eenvoudig een facelift geven en een mooie entree voor je woning maken.

Waarom zou je kiezen voor WoodBlocX bij het aanpakken van je voortuin?

Onze modulaire houten kits zijn eenvoudig te bouwen en kunnen worden gebruikt om plantenbakken, verhoogde borders, keerwanden en zelfs trapjes te maken! We bieden ook een gratis ontwerpservice om je te helpen bij ruimtes in de voortuin die lastig zijn.

Alle WoodBlocX-constructies zijn gemaakt van duurzame en onderhoudsvrije houtblokken die op elke ondergrond kunnen worden gebouwd, waardoor ze perfect zijn voor asfalt, beton of verharde opritten. Als de voortuin uit grind bestaat, moet je alleen het grind uit de ruimte verwijderen en zorgen dat het oppervlak vlak is voordat je begint met het bouwen van je ontwerp.

Ideeën voor kleine voortuinen

Hoewel je voortuinen in alle soorten en maten hebt, zijn de meeste vaak aan de kleine kant en kan het lastig zijn om ideeën te bedenken voor een functionele maar aantrekkelijke kleine voortuin. Hieronder vind je echter enkele fantastische voorbeelden van de diverse toepassingen van WoodBlocX voor verhoogde plantenbakken en keerwanden in de tuin.

De twee voorbeelden tonen de voortuin van een nieuwbouwwoning, waar met lage verhoogde borders een aantrekkelijke, vriendelijke entree is gecreëerd en een kleine voortuin waarin een lage keerwand met trapje is aangelegd die doorloopt in een verhoogde border.

Beide ontwerpen zijn gemaakt met behulp van onze gratis ontwerpservice..

Ideeën voor kleine voortuinen met WoodBlocX-kits

Ideeën voor eenvoudige voortuinen

Soms zijn de eenvoudigste ontwerpen het best! Onze populaire rechthoekige verhoogde bakken zijn ideaal voor onderhoudsarme beplanting en een snel gebouwde verhoogde bak met meerdere niveaus hoeft niet al te veel te kosten maar kan een wereld van verschil maken.

Ideeën voor een border in de voortuin

Onze populaire verhoogde bakken en borders zijn perfect als het hard nodig is om een saaie voortuin wat aantrekkelijker te maken. Kies zelf de vorm of maat die past bij de ruimte die je tot je beschikking hebt of probeer onze gratis ontwerpservice voor iets op maat.

WoodBlocX kan zowel op een zachte als harde ondergrond worden gebouwd, zoals aarde, gras, terrassen en asfalt. Op onze website kun je selecteren welk type grondbevestiging je nodig hebt.

Ideeën voor een border in de voortuin

Ideeën voor opritten

Opritten worden vaak over het hoofd gezien als deel van een tuin, maar er zijn manieren om ze wat groener te maken en een natuurlijk accent toe te voegen aan delen met grind, asfalt of zelfs bestrating.

De gemakkelijkste manier om wat groen toe te voegen, is om door middel van een verhoogde bak de ruimte af te bakenen. Onze verhoogde bakken kunnen worden ontworpen afgestemd op jouw oprit. Als je een gebogen of L-vormig ontwerp of iets met verschillende hoogtes zoekt, neem dan contact op met onze gratis ontwerpservice.

Voor dit ontwerp wilde onze klant de verharde oprit afbakenen en wat meer privacy creëren voor de toegang tot de voordeur. De snel groeiende laurierhaag heeft geholpen om een aantrekkelijke groene afscheiding te maken tussen het huis en de oprit.

Voor dit ontwerp heeft onze klant met rechthoekige en L-vormige verhoogde bakken wat groen toegevoegd aan de verharde oprit. Ze zijn grijs geschilderd en passen perfect bij de moderne stijl van het huis. Wist je dat? WoodBlocX kan worden geschilderd met houtverf op waterbasis voor buitenshuis!

Ideeën voor voortuinen - zonder gras

Veel voortuinen hebben geen gras, en ofschoon ze daardoor erg weinig onderhoud vergen, kan het betekenen dat ze dat natuurlijke aspect missen dat nodig is om ze tot leven te brengen. Dan kun je bijvoorbeeld een uniek ontwerp maken voor een plantenbak als afboording van een oprit, karaktervolle plantenbakken toevoegen, zoals cirkels die een boom omkaderen of als extra accent. En met een smalle verhoogde plantenbak kun je zelfs vergeten plaatsen, zoals de zijkant van een huis tot leven brengen.

Ideeën voor grasloze voortuinen met WoodBlocX-kits

Maak een prachtige voortuin met WoodBlocX

We helpen je vandaag nog aan de slag

Ons team van ontwerpers kan je helpen om jouw ideeën voor je voortuin tot leven te brengen met unieke ontwerpen die perfect bij jouw ruimte passen. Stuur ons je ideeën en afmetingen via de pagina van onze gratis ontwerpservice en een medewerker van ons team zal contact met je opnemen.

Of ga naar onze website en maak je eigen ontwerp voor een verhoogde bak, keerwand of verhoogde border.