Bezig met laden...

Ideeën voor nieuwbouwtuin met WoodBlocX

Deze blog staat boordevol ideeën voor tuinen bij een nieuwbouwwoning, want hoewel verhuizen naar een gloednieuw huis met een fris interieur een geweldig gevoel geeft, krijg je bij het uitkijken op een weinig inspirerende tuin misschien niet hetzelfde niveau van opwinding!

Nieuwe huiseigenaren nemen regelmatig contact met ons op om hen te helpen hun nieuw opgeleverde tuin, die meestal bestaat uit straatstenen en een gazon, om te toveren tot een mooie, onderhoudsarme, functionele ruimte met verhoogde bakken, tuinmeubilair, keermuren en trappen, waar ze het hele jaar door van kunnen genieten.

De winnende combinatie van onze gratis ontwerpservice en ons eenvoudig te bouwen modulaire systeem helpt je om tijd en geld te besparen. Onze ontwerpers gebruiken jouw ideeën, afmetingen en budget om de perfecte WoodBlocX-oplossing voor jouw tuin te creëren.

Ons modulaire WoodBlocX-systeem is snel en eenvoudig te bouwen en vereist geen noemenswaardig grondwerk of technische vaardigheden. Volg gewoon de stapsgewijze instructies en maak van WoodBlocX een geweldig doe-het-zelfproject voor het weekend waarbij je ook aanzienlijk bespaart op de kosten van vakmensen.

Ontwerp voor een nieuwbouwtuin

We hebben met eigenaren van nieuwbouwwoningen met tuinen in alle vormen en maten samengewerkt. Kijk hieronder voor ideeën voor kleine en grote, schuine en onhandige tuinen en zelfs ontwerpen voor voortuinen.

Voor alle duidelijkheid, we ontwerpen alleen tuinoplossingen met ons WoodBlocX-product - we maken geen beplantingsplannen of volledige tuinaanlegontwerpen (zoals terrassen, vlonders of tuinpaden).

Ideeën voor nieuwbouwtuinen met niveaus

Met een combinatie van verhoogde bakken, keermuren en trappen is het eenvoudig om een onderhoudsarme ruimte te creëren.

Ideeën voor een kleine nieuwbouwtuin

Het kan moeilijk zijn om de ruimte in een kleine tuin optimaal te benutten. Door middel van een combinatie van verhoogde bakken en zitplaatsen kun je ruimteproblemen oplossen door de voetafdruk te minimaliseren en zo een multifunctionele microtuin creëren.

Gebruik verhoogde bakken van verschillende hoogte en vorm om ze interessanter te maken en decoratieve borders om de hoogte van de beplanting te verhogen om deze beter beheersbaar te maken. Onze gratis ontwerpservice is een uitstekende keuze om je te helpen bij het plannen van jouw tuin.

Ideeën voor nieuwbouwtuinen met meerdere niveaus

Geniet van de wisselende niveaus van je tuin of voeg andere niveaus toe. Bouw een verhoogde bak met meerdere niveaus of lagen op een vlak terras om een accent toe te voegen of om verschillende niveaus toe te voegen aan een eerder aangelegde tuin of om een hellende ruimte te verfraaien.

Nieuwbouwideeën voor de voortuin

Met verhoogde bakken kun je een effectieve afscheiding tussen de oprit en het huis maken. Onze randen en borders zorgen voor een perfecte afwerking langs paden en voor het omringen van bomen. Voeg wat groenblijvende heesters of kleine bomen zoals buxus (buxushaag) toe om een uitnodigende aanblik aan de voorkant van je huis te creëren.

Behulpzaam advies van Calum, WoodBlocX-ontwerper

WoodblocX designer

"Werken aan ontwerpen voor een nieuwbouwtuin is voor ons altijd een welkome uitdaging! Over het algemeen krijgen we een leeg canvas voorgeschoteld, maar tuinen zijn er in alle vormen en maten en soms moeten we met complexe hoeken voor borders en moeilijk terrein werken. Onze ontwerpen zijn geschikt voor beide problemen dankzij het modulaire karakter van ons WoodBlocX-systeem, slimme ontwerpen en ons vermogen om op maat gemaakte hoeken te creëren. We zorgen ervoor dat onze ontwerpen perfect bij een nieuwbouwtuin passen.”

"We werken graag nauw samen met onze klanten om het beste resultaat voor hun tuinen te realiseren. We bieden zoveel mogelijk ondersteuning, zodat wijzigingen op het allerlaatste moment of problemen die zich kunnen voordoen altijd snel en effectief worden opgelost.”

Voel je je geïnspireerd voor je volgende tuinproject?

Bekijk onze kant-en-klare kits, probeer onze flexibele rekentools of stuur jouw ontwerpideeën voor je nieuwbouwtuin naar ons GRATIS ontwerpteam om aan de slag te gaan. Bekijk een van onze How to Build-video's op YouTube om te zien hoe eenvoudig het is om je tuin te transformeren met WoodBlocX.

We kunnen niet wachten om je te helpen met je volgende tuinproject!