• Gratis Palletlevering
 • Niets zwaar tillen
 • Gemaakt in Schotland
 • Gaat minstens 15 jaar mee
 • Geen schroeven of spijkers
 • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Vijverbak Ontwerp vorm en grootte

Verhoogde vijvers van WoodBlocX zijn een natuurlijk mooie aanvulling voor elke tuin en landschapsontwerp.

Ons gebruiksvriendelijk bouwsysteem maakt het gemakkelijk om verhoogde vijvers laag per laag op harde en zachte oppervlakken te bouwen, bijvoorbeeld op terrasplanken of gazon, helemaal zonder elektrisch gereedschap. GRATIS levering naar Nederland en België vanaf een bestelwaarde van 500€!

Onze houten vijverkits bevatten alle componenten die u nodig hebt voor de opbouw op basis van stapsgewijze instructies. De houten delen bestaan ​​uitsluitend uit duurzaam, onder druk behandeld Schots grenenhout. Houd er rekening mee dat vijverfolies en gereedschap afzonderlijk worden verkocht.

Selecteer hieronder eenvoudig de gewenste vorm en maat om een ​​vrijstaande verhoogde vijver te ontwerpen die perfect in uw tuin past. Of gebruik onze gratis ontwerpservice voor unieke ontwerpen op maat.

Meer lezen...
€ 200,00

Ontwerp je Design

Voer uw afmetingen in in onze handige rekenmachine

Selecteer VORM

Klein Vijverbak
« Terug
Verder »

Selecteer LENGTE

0.75m
Small Pond Length
« Terug
Verder »

Selecteer BREEDTE

0.75m
Small Pond Width
« Terug
Verder »
« Terug
Verder »
« Terug
Verder »

Selecteer HOOGTE

0.25m
Small Pond Height
« Terug
Verder »

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen) Vijverfolie
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Heb je vijverfolie nodig? (+€ 65) ?

Onze sterke PVC-kunststoffolie is geschikt voor vijvers kleiner dan 2 meter en kan op maat worden gesneden. De voering is 4x4m (16 m²) en kost € 65 extra.

Je kunt onze PVC-vijverfolie eenvoudig installeren door deze over de laatste laag pluggen te haken voordat je de afwerklaag aanbrengt.

« Terug
Verder »
Afmetingen
Ontwerp vorm en grootte
Jouw ontwerp
Vijverbak / Ontwerp vorm en grootte

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf vrijdag 28 juni 2024

€ 200,00

plus € 45 bezorgkosten (inclusief lokale belastingen)

Samenvatting
   

  Bekijk onze video voor meer informatie over verhoogde vijvers

  Opgelet: door waterdrukbeperkingen ondersteunt ons modulaire bouwsysteem enkel vierkante en rechthoekige verhoogde vijvers. De maximale vijvergrootte is 1.875m lengte x 1.875m breedte x 0.65m hoogte.

  We bieden ook een GRATIS ontwerpservice aan voor verhoogde vijvers op maat - ons team werkt graag met je samen om een unieke verhoogde vijver te ontwerpen met bijvoorbeeld extra beplanting of met de nodige ruimte voor een waterval.  

  Elk afzonderlijk onderdeel (BlocX) is 75mm breed en 100mm hoog - alle afmetingen zijn EXTERN.

   

  Bouw moeiteloos de vijver van je dromen

  WoodBlocX vijvers zijn een perfecte omgeving voor vissen en andere dieren in de tuin. Onze bekroonde houten blokken zijn zeer licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken, zodat je in slechts èèn dag een prachtige tuinvijver kan bouwen.

  Ons ingenieuze modulaire bouwsysteem maakt gebruik van gerecyclede plastic pluggen om de BlocX-lagen met elkaar te verbinden. De gehele constructie wordt met grondpennen en stevige hoekbeugels aan de grond vastgezet. Dit alles bij elkaar maakt iedere WoodBlocX vijver tot een sterk en duurzaam product.

  Wij verkopen vijverfolies en gereedschap apart. Je kan deze toevoegen aan je winkelwagen wanneer je je bestelling online afrondt.

   

  Het betere alternatief voor spoorbielzen

  In tegenstelling tot het gebruik van spoorbielzen bij de constructie van een tuin​​vijver, hoef je met WoodBlocX helemaal niets te zagen of zwaar te heffen. Eén enkele persoon kan de hele opbouw alleen afwerken!

  WoodBlocX bouwpakketten zijn gemaakt van duurzaam grof dennenhout en zijn geschikt om op elke ondergrond te bouwen, inclusief gazon, asfalt, terrassen en terrasvloeren. Het hout is onder druk behandeld, veilig voor visvijvers en verliest helemaal geen schadelijke chemicaliën uit zoals oude bielzen dat vaak wel doen.

  Bezoek onze pagina met klantentuinen voor meer ideeën voor verhoogde vijvers.

   

  Wat we aanbieden

  Heb je een uniek tuinvijverontwerp nodig? Bijvoorbeeld eentje met ruimte voor een waterval of beplanting. Ons team helpt je graag gratis verder! Ga vandaag nog aan de slag met je project via onze gratis ontwerpservice.

  We bieden twee opties voor vijverfolie (apart verkrijgbaar):

  1. Voor vijvers tot 1.875 m kan je onze PVC vijverfolie online bestellen. Deze moet bij de opbouw op maat worden gesneden.
  2. Of je kan contact met ons opnemen voor een offerte voor een op maat gemaakte vijverfolie (butyl of EPDM).

  Houd er rekening mee dat wij helaas geen water, vijverpompen, filtersystemen of andere vijverapparatuur verkopen. Wil je het watervolume van je vijver berekenen? We helpen je graag hiermee verder.