• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Lange Vijverbak - Rechthoekig 187,5 x 75 x 45 cm

Met deze lange rechthoekige vijverbak van WoodBlocX geef je op een eenvoudige manier vorm aan je tuin. Het mooie, rechthoekige ontwerp van deze verhoogde houten vijverbak kan wonderen verrichten voor uw tuin! Bestel vandaag nog en creëer een fantastisch middelpunt voor uw favoriete buitenruimte.

Houd er rekening mee dat vijverfolies en gereedschap afzonderlijk worden verkocht.

Wilt u graag een persoonlijke touch aan dit ontwerp toevoegen? Dat kan, met onze gratis ontwerpservice op maat. Gebruik het om uw vijverproject tot in de kleinste details te personaliseren. Op zoek naar een verhoogde vijver met specifieke afmetingen? Geef ze in met onze vijvercalculator.

€ 421,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen) Vijverfolie
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Heb je vijverfolie nodig? (+€ 65) ?

Onze sterke PVC-kunststoffolie is geschikt voor vijvers kleiner dan 2 meter en kan op maat worden gesneden. De voering is 4x4m (16 m²) en kost € 65 extra.

Je kunt onze PVC-vijverfolie eenvoudig installeren door deze over de laatste laag pluggen te haken voordat je de afwerklaag aanbrengt.

Art.nr.
SKU00424
Vorm
SKU00424
Afmetingen
187,5 x 75 x 45 cm
Raised Pond Kit / 1.875 x 0.75 x 0.45m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf maandag 29 april 2024

€ 421,00

Samenvatting