Bezig met laden...

Ideeën voor een tuinvuurkorf met WoodBlocX

Onze ideeën voor een vuurkorf in de tuin zijn toepasbaar op allerlei vormen en maten. Ze bieden je wat stof tot nadenken om de perfecte vuurplaats in je tuin te creëren om te genieten van de sfeer van knetterende vlammen en een ruimte die het hele jaar door kan worden gebruikt om te ontspannen en gezellig samen te zijn met familie en vrienden. Bovendien kan een aantrekkelijk zitgedeelte in de tuin waarde aan je huis toevoegen.

WoodBlocX is een geweldige optie voor zitplaatsen rond een vuurkorf en voor de tuin in het algemeen; door de combinatie van duurzame en onderhoudsvrije natuurlijke materialen, de flexibiliteit van het ontwerp dankzij onze gratis ontwerpservice. En omdat WoodBlocX modulair is, is het ook leuk en eenvoudig te bouwen, zodat je zelf een zitgedeelte rond een vuurkorf kunt creëren met wow-factor en daarbij flink kunt besparen op arbeidskosten.

We hebben 10 tuinideeën voor een vuurplaats gekozen uit de tuinen van onze klanten, waarvan vele met behulp van onze gratis ontwerpservice zijn gemaakt en andere met onze kant-en-klare tuinmeubelkits.

Zitgedeelte rond vuurkorf met opbergruimte voor houtblokken

Dit compacte ontwerp omvat twee bakken voor beplanting, veel zitplaatsen en ruimte onder de banken om houtblokken op te bergen. Het neemt ook relatief weinig ruimte in de tuin in beslag. Deze vuurkorfbank is gemaakt met behulp van onze gratis ontwerpservice op basis van de afmetingen die de klant voor de ruimte heeft opgegeven.

L-vormige vuurkorfbank

Dit bankontwerp met een grote vuurplaats heeft een hoge rugleuning die grenst aan de aangrenzende tuin en een iets lagere rugleuning aan de achterkant van de tuin. Twee plantenbakken in boekensteunstijl op zitniveau en twee grotere plantenbakken als rugleuning bieden voldoende ruimte om nog meer hoogte toe te voegen met planten en struiken. Met royale zitplaatsen en tuintegels is dit de perfecte plek om te entertainen en samen rond een brandende vuurkorf te zitten.

Gemaakt met onze gratis ontwerpservice

Multifunctionele vuurkorfbank

Dit ontwerp bestaat uit grote plantenbakken, een vijver en zitplaatsen, waardoor veel elementen samenkomen om een minituin te creëren. Perfect als je weinig ruimte hebt of als je een plek in de tuin hebt die een facelift kan gebruiken.

Gemaakt met onze gratis ontwerpservice

Gezellige vuurkorfbank

Onze vuurkorfbank kan elke gewenste vorm of afmeting hebben. Dit ontwerp brengt de bankjes dichter bij elkaar dankzij het U-vormige ontwerp. Deze klant heeft bankjes met vierkante en L-vormige plantenbakken gecombineerd en de puntjes op de i gezet door kussens op maat toe te voegen.

Gemaakt met onze gratis ontwerpservice

Vuurkorfbank voor lastige ruimtes

Lastige ruimtes zijn voor WoodBlocX geen probleem! We kunnen je helpen om een onhandige ruimte om te toveren in iets functioneels en moois. Deze vuurkorfhoek in deze nieuwbouwtuin is een goed voorbeeld. Nieuwbouwwoningen kunnen vaak extra ruimtes in de tuin hebben als uitloper van de hoofdtuin en de eigenaren extra ruimte bieden. In dit geval wilde de klant een vuurplaats creëren als onderdeel van een groter tuinontwerp. We hebben banken ontworpen die de contouren van het hek volgen om de perfecte vuurplaats te creëren.

Gemaakt met onze gratis ontwerpservice

Smalle vuurkorfbank

Een vuurkorfbank kan klein en intiem zijn, zoals bij dit ontwerp. Je wilt het misschien klein houden en indien nodig extra zitgedeelten toevoegen. Deze smalle L-vormige zitbank met plantenbak biedt voldoende ruimte voor 3-4 personen (of 3 en een hond!) om comfortabel te zitten, en heeft ruimte voor planten.

Gemaakt met onze gratis ontwerpservice

Keermuur met vuurplaats

We hebben veel voorbeelden toegevoegd van vuurkorfbanken en plantenbakken, maar deze keermuur met bankje is een beetje anders. Zowel het bankje als de muur hebben een belangrijke functie, namelijk het tegenhouden van het verhoogde tuingedeelte naast het gazon. Deze klant heeft een geïntegreerd bankje toegevoegd dat perfect past bij een vuurkorf en om te kunnen zitten en van de tuin te genieten.

Gemaakt met onze gratis ontwerpservice

Grote vuurkorfbank met plantenbakken

De grote L-vormige plantenbak met zitgelegenheid is zeer populair bij onze klanten en biedt veel zitplaatsen en volop ruimte om te planten. Het past goed in een hoek of kan worden gebruikt om een grotere ruimte op te delen.

Vuurkorfbank met lagen

Met WoodBlocX is het supereenvoudig om lagen aan te brengen; het is ideaal als je jouw tuin een andere look wilt geven, of als je van plan bent planten van verschillende hoogtes toe te voegen. Dit ontwerp bestaat uit een bank en een U-vormige reeks plantenbakken. Het maken van verschillende combinaties en vormen met plantenbakken is heel eenvoudig dankzij het modulaire karakter van WoodBlocX. Gebruik onze gratis ontwerpservice en wij maken speciaal voor jou een ontwerp op maat.

Verzonken vuurkorf

Als jouw tuin op een helling ligt, kun je om de ruimte te maximaliseren een deel van de tuin bruikbaar maken door een WoodBlocX-structuur toe te voegen. Als je een GROTE impact wilt maken, kun je ook je eigen verzonken vuurplaats creëren door een stuk grond af te graven. Deze klant heeft een deel van zijn vuurkorfbank gebruikt om de helling tegen te houden terwijl de rest van de structuur aan de ruimte daarachter is toegevoegd. Dit ontwerp werkt heel goed en is ook een heel aantrekkelijk toegevoegd element in de tuin.

Dit ontwerp is gemaakt door deze WoodBlocX-kits te combineren:

2 x eigentijdse banken met plantenbakken
L-vormige verhoogde bak
Kleine houten vierkante plantenbak
Standaardbankje

Ontwerp je eigen zithoek met vuurkorf

Ons getalenteerde team van ontwerpers heeft ideeën te over voor de aanleg van een vuurplaats in de tuin en WoodBlocX is een geweldige optie daarbij. Het is enorm populair bij klanten die unieke ruimtes willen creëren om een vuurplaats toe te voegen en gezellig samen te zijn met familie en vrienden.

Om aan de slag te gaan met jouw project voor een zitgedeelte rond een vuurplaats, kun je een van onze kant-en-klare kits kiezen of onze gratis ontwerpservice gebruiken. Ons team kan met specifieke ontwerpen en afmetingen werken, of een van onze bestaande ontwerpen aanpassen aan jouw behoeften en de beschikbare ruimte. We staan altijd klaar om jouw tuinideeën voor een vuurkorf en zitgelegenheid in de tuin met je te bespreken.