Bezig met laden...

Marko’s verzonken zithoek bij de vuurkorf

Een prachtige op maat gemaakte zithoek met plantenbak voor bij een vuurkorf, gemaakt met behulp van onze kant-en-klare kits

Marko's grote tuin bestaat voornamelijk uit een gazon dat op sommige plaatsen schuin afloopt. Zijn visie was om op het hellende gedeelte een zithoek te creëren, wat ook een interessant accent aan de tuin zou toevoegen.

Hoe de tuin eerst was ---->

De tuin plannen

Uitgaand van zijn eigen creatieve visie en door ons brede assortiment kits te bekijken, heeft Marko zijn eigen ontwerp gemaakt met behulp van de beschikbare kits om een op maat gemaakte verzonken zithoek met vuurkorf te creëren die bestaat uit kant-en-klare verhoogde bakken en banken, waarbij de centrale ruimte open blijft om een vuurkorf toe te voegen.

Hij koos een L-vormige verhoogde bak, twee hedendaagse Urban Planter-banken,  een standaardbank en een vierkante plantenbak, die hij met elkaar wilde verbinden om een zithoek te maken.

Voorbereiding en bouwen

Met de hulp van enkele vrienden bereidde Marko de grond voor door het gedeelte waar de zithoek moest komen uit te graven en ging aan de slag met het bouwen van de vijf afzonderlijke structuren aan de hand van onze stapsgewijze instructies. Hij zorgde daarbij dat hij een voering aan zowel de binnen- als de buitenkant van de structuren aanbracht die volledig in de grond zouden worden verzonken.

Het uiteindelijke ontwerp

Het uiteindelijke ontwerp bestaat uit een hoge L-vormige verhoogde bak die als rugleuning dient voor het bankje dat ervoor staat. Haaks op de kopse kant van de plantenbak zijn twee extra banken met plantenbak gemaakt die elkaar weerspiegelen om een extra lange zitplaats te maken. Aan de binnenkant van de L-vormige plantenbak is in de hoek naast de bank een enkele vierkante plantenbak geplaatst met dezelfde lengte als de andere plantenbakken als deel van dit prachtige op maat gemaakte ontwerp.

Belangrijkste kenmerken

Maak unieke ontwerpen voor je tuin met onze kits

Marko gebruikte onze kant-en-klare kits om een op maat gemaakt ontwerp voor zijn tuin te maken. Als je iets soortgelijks in jouw tuin wilt maken, kijk dan eens door ons ruime assortiment van verhoogde bakken, vijvers, keermuren en kits voor zitgelegenheid of gebruik onze gratis maatwerk ontwerpservice en ons team zal samen met jou zoeken naar de perfecte WoodBlocX-oplossing voor jouw tuin.

Transformeer je tuin met WoodBlocX

Ons GRATIS ontwerpteam staat klaar om te helpen!

Het enige wat we nodig hebben zijn enkele eenvoudige afmetingen om te beginnen.

Er is geen koopverplichting en er zijn onbeperkte ontwerprevisies.