• Gratis Palletlevering
 • Niets zwaar tillen
 • Gemaakt in Schotland
 • Gaat minstens 15 jaar mee
 • Geen schroeven of spijkers
 • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Moestuinbak Kies je vorm & maat

WoodBlocX moestuinbakken zijn een prachtige toevoeging aan iedere tuin.

Ze worden uit duurzaam en hoogwaardig houtmateriaal geproduceerd en worden als zelfbouwpakket geleverd voor een makkelijke en snelle opbouw. Levensduur van 15 jaar bij installatie van een voering.

Op deze pagina kan je zelf de afmetingen van je tuinbak bepalen. Gebruik de handige rekenmachine om meteen prijzen te zien voor jouw gewenste moestuinbakken. Vul lengte, breedte en hoogte in, en onze calculator rekent alles voor u uit!

Wanneer je je WoodBlocX zelfbouwpakket ontvangt krijg je ook een gedetailleerde gebruiksaanwijzing! Denk eraan, hoe hoger de moestuinbak, hoe makkelijker planten, wieden en andere activiteiten zullen zijn!

Meer lezen...
€ 91,00

Ontwerp je Design

Kies uit de onderstaande opties om je verhoogde bak samen te stellen.

Selecteer VORM

Rechthoek
« Terug
Verder »
Circle Diameter
« Terug
Verder »
Octagon Width
« Terug
Verder »

Selecteer LENGTE

0.375m
Rectangle Length
« Terug
Verder »
L-Vorm Afmetingen
« Terug
Verder »

Selecteer BREEDTE

0.375m
Rectangle Width
« Terug
Verder »
L-Vorm Afmetingen
« Terug
Verder »
L-Vorm Afmetingen
« Terug
Verder »

Selecteer HOOGTE

0.25m
Rectangle Height
« Terug
Verder »

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Heb je een beschermende voering nodig? (+€ 35) ?

Om de levensduur van jouw constructie te maximaliseren, raden we je ten zeerste aan om een beschermende voering aan te brengen om een vochtbestendige barrière tussen het WoodBlocX-hout en de grond te maken. Leer hoe je een voering aanbrengt

Als je bij deze optie 'Ja' selecteert, wordt er aan je bestelling 1x voering per kit (4 x 5 meter, 20 m2) toegevoegd die is gemaakt van 100% gerecycled plastic en € 35 extra kost.

Als je meerdere verhoogde bakken met dezelfde afmetingen bestelt en bij deze optie ‘Ja’ selecteert, wordt er bij elke kit een voering meegeleverd, bijv. Aantal x 2 = 2 voeringen inbegrepen.

Als je liever zelf het aantal voeringen wilt kiezen, dan kun je beschermende voeringen afzonderlijk toevoegen aan je bestelling.

Wil je gewasbeschermers toevoegen? ?

Onze gewasbeschermers zijn holle stalen staven van Ø16 mm met een natuurlijke roestafwerking die worden gebruikt om kweekbakken met in hoogte verstelbare netten te maken (tot een hoogte van 1200 mm met een bol met diameter van 40 mm er bovenop). Bevestigingsbeugels en schroeven inbegrepen. Wij leveren GEEN netten.

Elke staaf kost € 10 extra en ons systeem berekent automatisch hoeveel er nodig zijn voor jouw ontwerp wanneer je bij deze optie 'Ja' selecteert.

Als andere optie om zelf je eigen aantal te kiezen, kun je gewasbeschermers afzonderlijk aan jouw bestelling toevoegen.

« Terug
Verder »
Afmetingen
Kies je vorm & maat
Jouw ontwerp
Moestuinbak / Kies je vorm & maat

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf woensdag 31 juli 2024

€ 91,00

plus € 45 bezorgkosten (inclusief lokale belastingen)

Samenvatting
   

  Bekijk onze video voor meer informatie over WoodBlocX verhoogde tuinbakken

  Als je de gepaste grootte of vorm niet kunt creëren met de rekentool op deze pagina, gebruik dan onze GRATIS ontwerpservice

  Elk individueel 'BlocX' bouwstuk is 75mm breed en100 mm hoog - alle getoonde afmetingen zijn EXTERN.

  We verkopen nu DPM-voering voor jouw plantenbak.


  Transformeer je tuin in een oogwenk

  • Ons unieke modulaire bouwsysteem uit BlocX geeft je de mogelijkheid om prachtige verhoogde tuinbedden van elke vorm of grootte te creëren, zodat je je eigen groenten of bloemen kunt gaan kweken. Bekijk onze bestaande klantentuin voor inspiratie.

  • Alle bouwcomponenten voor onze houten zelfbouwkits zijn helemaal niet zwaar en eenvoudig te monteren. Zwaar tillen of zagen is dus niet nodig! Elk afzonderlijk houten bouwdeel past eenvoudig in elkaar! Lees onze instructies over hoe te bouwen met WoodBlocX.
  • WoodBlocX verhoogde tuinbakken kunnen worden gebouwd op zachte en harde grondsoorten zoals aarde, gras, asfalt, bestrating en beton. De BlocX worden samengevoegd en bij elkaar gehouden met gerecycleerde plastic pluggen. De hele structuur wordt aan de grond vastgemaakt met grondpennen of stevige hoekbeugels. Als je van plan bent groenten te telen, zijn onze gewasbeschermers erg handig.

  • Ons gepatenteerde systeem maakt het heel eenvoudig om verhoogde moestuinbakken te bouwen. De meeste ontwerpen kunnen in één dag worden gebouwd zonder dat er funderingen, spijkers, schroeven of elektrisch gereedschap nodig zijn - dus je kunt je tuin echt in een weekend omtoveren! Om het bouwen te versnellen, raden we aan onze klomphamer te gebruiken.

  • De van nature gouden kleur van WoodBlocX producten gaat meerdere jaren mee voordat ze vervaagt tot zilvergrijs. WoodBlocX-structuren kunnen worden geverfd met elke goede kwaliteit houtverf voor buiten.

   

  WoodBlocX is het perfecte alternatief voor steen, bakstenen of houten planken

  • WoodBlocX-kits zijn gemaakt van kwaliteitshout dat onder hoge druk behandeld wordt. Ze gaan dan ook meer dan 15 jaar mee wanneer ze volgens de eenvoudige installatierichtlijnen gebouwd worden. Structuren groter dan 2m en meer dan 25 cm hoog hebben steunpilaren aan de binnenkant nodig om te voorkomen dat ze buigen.

  • We raden ten zeerste aan om een ​​voering en drainagemedium in al onze structuren aan te brengen, vooral in verhoogde bakken die je met aarde vult. WoodBlocX verhoogde moestuinbakken hebben geen bodem, maar je kunt er zelf een toevoegen als je dat wilt (bijvoorbeeld multiplex van goede kwaliteit).

  • De kwaliteit van WoodBlocX verhoogde tuinbakken overtreft alle andere producten op de markt en gaat langer mee dan vele andere materialen die gewoonlijk worden gebruikt, zoals spoorbielzen, bakstenen of plastic.

  • WoodBlocX is geschikt voor elke ondergrond, dus ook hellingen - u moet alleen een geschikte, vlakke ondergrond voorbereiden. Levensduur van 15 jaar bij installatie van een voering.

   

  Op maat gemaakte Moestuinbakken

  • Als je de afmetingen en vorm kent die je nodig hebt, selecteer dan eenvoudig de gewenste afmetingen met behulp van de rekentool op deze pagina voor verhoogde moestuinbakken op maat.

  • Als je een oplossing op maat nodig hebt voor je tuin of buitenruimte, kan ons team van bekwame WoodBlocX-ontwerpers je gratis helpen! Er is geen project dat te groot of te klein is. Onze GRATIS ontwerpservice bestaat uit een paar simpele stappen. Op geen enkel moment ben je verplicht om je ontwerp ook te kopen.

  • We bieden ook een breed scala aan kant-en-klare WoodBlocX-kits die te koop zijn op onze website. Met WoodBlocX kan je overigens ook verhoogde vijvers, keermuren en tuinmeubelen bouwen.