• Gratis Palletlevering
 • Niets zwaar tillen
 • Gemaakt in Schotland
 • Gaat minstens 15 jaar mee
 • Geen schroeven of spijkers
 • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Keermuur in de tuin Ontwerp je gewenste lengte en vorm

Keermuren van WoodBlocX zijn een prachtige oplossing voor jouw tuin- of tuinaanlegproject.

 • Gemaakt van onder druk behandeld Schots dennenhout
 • Laag-voor-laag bouwinstructies bij elk ontwerp
 • Eenvoudig zelf samen te stellen zonder elektrisch gereedschap
 • Geen mortel nodig - houd aarde tot 1 m hoogte vast
 • Levensduur van 15 jaar wanneer je een voering aanbrengt
 • GRATIS levering bij bestellingen over de € 500

Het was nog nooit zo eenvoudig om grond in je tuin tegen te houden, een verhoogde tuinborder te creëren of een vergeten deel van je tuin te veranderen in een terras met niveaus! Gebruik onze gratis ontwerpservice voor keermuren met trapjes, gebogen vormen of niveaus.

Meer lezen...
€ 55,00

Ontwerp je Design

Voer uw afmetingen in in onze handige rekenmachine.

Selecteer VORM

Rechte wand
« Terug
Verder »

Selecteer LENGTE 1

0.375m
Straight Wall Length 1
« Terug
Verder »
L Shaped Wall Length 2 L Shaped Reversed Wall Length 2 C Shaped Wall Length 2
« Terug
Verder »
C-vormig wand
« Terug
Verder »

Selecteer HOOGTE

0.25m
« Terug
Verder »

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

« Terug
Verder »
Afmetingen
Ontwerp je gewenste lengte en vorm
Jouw ontwerp
Keermuur in de tuin / Ontwerp je gewenste lengte en vorm

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf vrijdag 28 juni 2024

€ 55,00

plus € 45 bezorgkosten (inclusief lokale belastingen)

Samenvatting
   

  Meer informatie over keermuren van WoodBlocX

  Gebruik onze rekentool om rechte, L- en C-vormige keermuren te ontwerpen. Als je de maat of stijl van jouw keermuur niet met onze instelbare rekentool kunt maken, probeer dan onze gratis ontwerpservice - ons team staat voor je klaar om je te helpen een op maat gemaakt muurontwerp voor jouw tuin te maken.
   
  Muren van WoodBlocX worden ontworpen met interne steunbalken die extra stevigheid bieden. Deze fungeren als 'ankers' om jouw WoodBlocX-structuur onder de vastgehouden grond te verankeren en ongewenste beweging of doorbuigen te voorkomen. Goedkoper alternatief voor bakstenen, steen of beton.

   

  Modulair bloksysteem dat eenvoudig te bouwen is

  Ons slimme systeem van houten blokken wordt stevig bij elkaar gehouden met pluggen van gerecycled plastic. Je hebt geen mortel, schroeven, spijkers of elektrisch gereedschap nodig. Elk houtblok is 75 mm breed x 100 mm hoog. Het aantal benodigde BlocX wordt automatisch berekend voor jouw ontwerp.

  In de kit zitten alle onderdelen die je nodig hebt om je keermuur te bouwen, inclusief de afdekkingslaag die iets meer dan 12,5 mm aan elke kant uitsteekt. Daarnaast kun je een beschermende voering of gereedschap toevoegen. Je ontvangt laag-voor-laag bouwinstructies die specifiek bedoeld zijn voor jouw ontwerp.

   

  Vervaardigd in Schotland met onder druk behandeld hout

  Onze keermuren zijn gemaakt van onder druk behandeld Schots dennenhout dat is gebouwd om meer dan 15 jaar mee te gaan wanneer je een voering aanbrengt. WoodBlocx is gemaakt van duurzaam gewonnen hout dat ruw gezaagd is voor een natuurlijke afwerking. We zijn er trots op dat we ons bekroonde product in de houtzagerij van ons familiebedrijf in de Schotse Hooglanden nabij Inverness produceren.

  Elk blok is licht van gewicht, op maat gezaagd en voorgeboord, wat het bouwen van je muur eenvoudig, snel en leuk maakt. In slechts een weekend kun je je tuin transformeren zonder zwaar tilwerk!

  Lees onze algemene bouwinstructies (PDF) met tips en trucs over hoe je met WoodBlocX kunt bouwen.

   

  Houd op elke plaats in je tuin aarde tegen!

  WoodBlocX kan op een zachte of harde ondergrond zoals aarde, gras, asfalt en bestrating worden gebouwd, zodat je in principe overal in je tuin aarde vast kunt houden met een keermuur. Jouw bestelling bevat grondpennen of sterke hoekplaten (afhankelijk van het type ondergrond) om jouw constructie aan de grond te bevestigen.

  Het is uiterst belangrijk om de keermuur op een gelijke, vlakke en compacte ondergrond te bouwen met een goede afwatering (wij raden hardcore als fundering aan). Bij het opvullen van aarde achter de muur raden we aan om alleen met de hand te vullen.

   

  Het perfecte alternatief voor spoorbielzen, bakstenen en andere stenen

  Onze houten keermuren zijn veel goedkoper dan muren van steen, bakstenen, schanskorven of beton. Als doe-het-zelfoplossing waarbij voor het bouwen geen specialistische kennis wordt vereist, kan je geld besparen op het inhuren van een vakman door het ontwerp van je keermuur blok voor blok zelf te bouwen!

  Keermuren van WoodBlocX kunnen tot een hoogte van 1,05 m worden gebouwd. Als je een terras wilt aanleggen of een gebogen muur of keermuur met trapje wilt bouwen, probeer dan onze gratis ontwerpservice.

   

  Een beschermende voering achter je keermuur aanbrengen

  Bij het bouwen van je keermuur moet je rekening houden met drainage. Hiermee garandeer je de levensduur van jouw constructie en voorkom je ongewenste waterplassen. We verkopen een beschermende voering die achter de muur kan worden geïnstalleerd en die alle steunbalken bedekt om het hout te beschermen tegen vocht en contact met de grond. De voering kan over de laatste laag pluggen worden gehaakt voordat je de afdekkingslaag toevoegt.

  In tuinen met goed doorlatende grond is het voor de meeste keermuurprojecten voldoende om jouw WoodBlocX-product te beschermen met een voering. Bij slecht doorlatende grond is onze algemene vuistregel om een drainagelaag (bijvoorbeeld van grind) aan te brengen tussen de WoodBlocX-muur en de opgevulde aarde om een goede waterafvoer te bevorderen. Ons team staat voor je klaar mocht je nog vragen hebben.