• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Vierkante Vijverbak - Dubbele wand 225 x 225 x 65 cm

Deze vierkante houten vijverbak met dubbele wand van WoodBlocX is eenvoudig zelf te installeren!

Houd er rekening mee dat vijverfolies en gereedschap afzonderlijk worden verkocht.

Dit zelfbouwpakket voor een mooie verhoogde vijver biedt de ultieme combinatie van vijver en plantenbak. Verdeel bloemen, planten, kruiden en andere gewassen over de buitenzijde en maak de vijver aan de binnenkant de natuurlijke habitat van een paar koi of andere vissen. De dubbele wand garandeert stabiliteit voor deze grote verhoogde vijver.

Is dit ontwerp niet helemaal waarnaar u op zoek bent? We bieden een gratis ontwerpservice aan voor tuinsets op maat zodat je de verhoogde vijver of plantenbak vindt voor een mooi gebalanceerde tuin. Ben je dol op de vierkante vorm maar zou je graag een andere maat hebben? Geef dan je gewenste afmetingen in met onze vijvercalculator.

€ 1.695,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen) Vijverfolie
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Heb je vijverfolie nodig? (+€ 65) ?

Onze sterke PVC-kunststoffolie is geschikt voor vijvers kleiner dan 2 meter en kan op maat worden gesneden. De voering is 4x4m (16 m²) en kost € 65 extra.

Je kunt onze PVC-vijverfolie eenvoudig installeren door deze over de laatste laag pluggen te haken voordat je de afwerklaag aanbrengt.

Art.nr.
SKU00334
Afmetingen
225 x 225 x 65 cm
Jouw ontwerp
Large Square Tiered Pond Kit / 2.25 x 2.25 x 0.65m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf maandag 1 juli 2024

€ 1.695,00

inclusief GRATIS bezorging en lokale belastingen

Samenvatting