• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Vijverbak - Multi-niveau met dubbele wand 225 x 150 x 55 cm

Deze vijverset met dubbele wand wordt uit hetzelfde hout gemaakts als onze plantenbakken en kan zeer gemakkelijk opgebouwd worden. De duurzaam vijverbak gaat meer dan 15 jaar mee en is de ideale manier om uw tuin een extra dimensie te geven.

Houd er rekening mee dat vijverfolies en gereedschap afzonderlijk worden verkocht.

Voor onze grotere vijvers raden we altijd een dubbelwandig design aan voor meer stabiliteit. De toegevoegde ruimte tussen de twee wanden biedt ook mogelijkheden voor beplanting.

Heeft dit ontwerp je geïnspireerd? Probeer onze gratis ontwerpservice op maat en pas onze tuinkits aan uw projectbehoeften aan. Je kan ook onze vijvercalculator gebruiken om prijzen te zien voor verschillende afmetingen.

€ 944,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen) Vijverfolie
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Heb je vijverfolie nodig? (+€ 65) ?

Onze sterke PVC-kunststoffolie is geschikt voor vijvers kleiner dan 2 meter en kan op maat worden gesneden. De voering is 4x4m (16 m²) en kost € 65 extra.

Je kunt onze PVC-vijverfolie eenvoudig installeren door deze over de laatste laag pluggen te haken voordat je de afwerklaag aanbrengt.

Art.nr.
SKU00588
Vorm
SKU00588
Afmetingen
225 x 150 x 55 cm
Large Tiered Pond Kit / 2.25 x 1.5 x 0.55m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf maandag 29 april 2024

€ 944,00

Samenvatting