• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Vijverbak Koi - Laag 187,5 x 187,5 x 45 cm

Deze lage houten vijverbak voegt een meerwaarde toe aan iedere tuin en trek als geen ander plaatselijke fauna aan. Moedig amfibieën, insecten en andere interessante diersoorten aan om van jouw verhoogde vijver hun nieuwe thuis te maken. Ideaal voor koi- en andere soorten van zoetwatervissen is dit een betaalbare oplossing voor de moderne tuin.

Houd er rekening mee dat vijverfolies en gereedschap afzonderlijk worden verkocht.

Is deze verhoogde vijver niet helemaal is wat u zoekt? We bieden een gratis ontwerpservice aan waarmee u al onze zelfbouwpakketten tot in de kleinste details kunt personaliseren! Zo creëert u de perfecte omstandigheden voor uw lokale flora en fauna.

Als u op zoek bent naar een andere maat kan u onze vijvercalculator gebruiken om vandaag een vijverbak naar wens te bestellen!

€ 568,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen) Vijverfolie
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Heb je vijverfolie nodig? (+€ 65) ?

Onze sterke PVC-kunststoffolie is geschikt voor vijvers kleiner dan 2 meter en kan op maat worden gesneden. De voering is 4x4m (16 m²) en kost € 65 extra.

Je kunt onze PVC-vijverfolie eenvoudig installeren door deze over de laatste laag pluggen te haken voordat je de afwerklaag aanbrengt.

Art.nr.
SKU00430
Vorm
SKU00430
Afmetingen
187,5 x 187,5 x 45 cm
Medium Square Raised Koi Pond Kit / 1.875 x 1.875 x 0.45m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf donderdag 14 maart 2024

€ 568,00

Samenvatting