• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Tuinbank met Moestuinbak - Vierkant 150 x 150 x 45 cm

Er is geen betere manier om van uw buitenruimte te genieten en omringd door bloemen te ontspannen dan deze vierkante tuinbank met moestuinbak! Je kan er bloemen in planten, maar ook een kleine boom of struik, of wat je maar wilt. Onze kits zijn eenvoudig te bouwen en bieden je een aantrekkelijke houten zitplaats aan in je tuin of op je terras. Het enige dat je nodig hebt om je WoodBlocX constructie in elkaar te zetten, zijn een paar schroeven en een mokerhamer - het kan niet eenvoudiger. Vind je dit ontwerp mooi maar ben je op zoek naar een andere grootte? Gebruik onze gratis ontwerpservice op maat om eender welk design te creëren! Voor meer ideeën kan je ook ons ons volledig assortiment aan vooraf ontworpen kits tuinmeubels bekijken.
€ 1.016,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Wil je gewasbeschermers toevoegen? ?

Onze gewasbeschermers zijn holle stalen staven van Ø16 mm met een natuurlijke roestafwerking die worden gebruikt om kweekbakken met in hoogte verstelbare netten te maken (tot een hoogte van 1200 mm met een bol met diameter van 40 mm er bovenop). Bevestigingsbeugels en schroeven inbegrepen. Wij leveren GEEN netten.

Elke staaf kost € 10 extra en ons systeem berekent automatisch hoeveel er nodig zijn voor jouw ontwerp wanneer je bij deze optie 'Ja' selecteert.

Als andere optie om zelf je eigen aantal te kiezen, kun je gewasbeschermers afzonderlijk aan jouw bestelling toevoegen.

Heb je een beschermende voering nodig? (+€ 35) ?

Om de levensduur van jouw constructie te maximaliseren, raden we je ten zeerste aan om een beschermende voering aan te brengen om een vochtbestendige barrière tussen het WoodBlocX-hout en de grond te maken. Leer hoe je een voering aanbrengt

Als je bij deze optie 'Ja' selecteert, wordt er aan je bestelling 1x voering per kit (4 x 5 meter, 20 m2) toegevoegd die is gemaakt van 100% gerecycled plastic en € 35 extra kost.

Als je meerdere verhoogde bakken met dezelfde afmetingen bestelt en bij deze optie ‘Ja’ selecteert, wordt er bij elke kit een voering meegeleverd, bijv. Aantal x 2 = 2 voeringen inbegrepen.

Als je liever zelf het aantal voeringen wilt kiezen, dan kun je beschermende voeringen afzonderlijk toevoegen aan je bestelling.

Art.nr.
SKU00632
Vorm
SKU00632
Afmetingen
150 x 150 x 45 cm
Four Sided Planter Seat with Central Bed / 1.5 x 1.5 x 0.45m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf maandag 29 april 2024

€ 1.016,00

Samenvatting