• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Tuinbank met Moestuinbakken - Multi-niveau 150 x 150 x 65 cm

Met deze wondermooie tuinbank met multi-level plantenbakken kan je alle hoeken van je tuin op een ontspannen manier bewonderen. De fantastische combinatie van bank en plantenbak doet denken aan de afwisselende banken en bomen langs Spaanse Ramblas en Franse promenades. Deze kit kan plaatsgeven aan een kleine boom in het midden en geurige kruiden en bloemen aan weerszijden. Ben je dol op dit ontwerp, maar heb je meer of minder ruimte nodig? We bieden een gratis ontwerpservice op maat aan voor al onze kits. We werken graag met u samen om uw droomontwerp te realiseren. Op zoek naar meer variaties? Bekijk ons volledige assortiment om uw volgende tuinproject te vinden.
€ 1.515,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Wil je gewasbeschermers toevoegen? ?

Onze gewasbeschermers zijn stalen staven van Ø16 mm met een natuurlijke roestafwerking die worden gebruikt om kweekbakken met in hoogte verstelbare netten te maken (tot een hoogte van 1200 mm met een bol met diameter van 40 mm er bovenop). Bevestigingsbeugels en schroeven inbegrepen. Wij leveren GEEN netten.

Elke staaf kost € 10 extra en ons systeem berekent automatisch hoeveel er nodig zijn voor jouw ontwerp wanneer je bij deze optie 'Ja' selecteert.

Heb je een beschermende voering nodig? (+€ 35) ?

Om de levensduur van jouw constructie te maximaliseren, raden we je ten zeerste aan om een beschermende voering aan te brengen om een vochtbestendige barrière tussen het WoodBlocX-hout en de grond te maken. Leer hoe je een voering aanbrengt

Als je bij deze optie 'Ja' selecteert, wordt er aan je bestelling 1x voering per kit (4 x 5 meter, 20 m2) toegevoegd die is gemaakt van 100% gerecycled plastic en € 35 extra kost.

Als je meerdere verhoogde bakken met dezelfde afmetingen bestelt en bij deze optie ‘Ja’ selecteert, wordt er bij elke kit een voering meegeleverd, bijv. Aantal x 2 = 2 voeringen inbegrepen.

Als je liever zelf het aantal voeringen wilt kiezen, dan kun je beschermende voeringen afzonderlijk toevoegen aan je bestelling.

Art.nr.
SKU00630
Vorm
SKU00630
Afmetingen
150 x 150 x 65 cm
Tuinbank met Moestuinbakken - Multi-niveau / 150 x 150 x 65 cm

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf vrijdag 15 maart 2024

€ 1.515,00

Samenvatting