• Gratis Palletlevering
 • Niets zwaar tillen
 • Gemaakt in Schotland
 • Gaat minstens 15 jaar mee
 • Geen schroeven of spijkers
 • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Tuinbank met dubbele Moestuinbak 240 x 75 x 85 cm

Ontspan jezelf volledig in je eigen stukje natuur met deze prachtige tuinbank met dubbele moestuinbak! Beplant deze met heerlijk geurende kruiden en geef ze zo een aromatische boost aan je kopje thee. Deze tuinkit kan je zelf eenvoudig opbouwen, beplanten en onderhouden. Heb je een andere grootte nodig voor je lentetuinbank? Wij bieden een gratis ontwerpservice op maat aan. Je kan ook andere ontwerpideeën bekijken in ons volledige assortiment aan vooraf ontworpen tuinmeubelen. Begin vandaag nog met uw tuinproject!
€ 939,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Heb je een beschermende voering nodig? (+€ 35) ?

Om de levensduur van jouw constructie te maximaliseren, raden we je ten zeerste aan om een beschermende voering aan te brengen om een vochtbestendige barrière tussen het WoodBlocX-hout en de grond te maken. Leer hoe je een voering aanbrengt

Als je bij deze optie 'Ja' selecteert, wordt er aan je bestelling 1x voering per kit (4 x 5 meter, 20 m2) toegevoegd die is gemaakt van 100% gerecycled plastic en € 35 extra kost.

Als je meerdere verhoogde bakken met dezelfde afmetingen bestelt en bij deze optie ‘Ja’ selecteert, wordt er bij elke kit een voering meegeleverd, bijv. Aantal x 2 = 2 voeringen inbegrepen.

Als je liever zelf het aantal voeringen wilt kiezen, dan kun je beschermende voeringen afzonderlijk toevoegen aan je bestelling.

Art.nr.
SKU1400010816
Vorm
SKU1400010816
Afmetingen
240 x 75 x 85 cm
Tuinbank met dubbele Moestuinbak / 240 x 75 x 85 cm

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf vrijdag 15 maart 2024

€ 939,00

Samenvatting

  Perfect voor

  • Bloemen

   Bloemen

  • Kruiden

   Kruiden

  • Genieten

   Genieten