• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Kindertuinbank met Moestuinbakken - U-vorm XL 375 x 375 x 65 cm

Deze kindertuinbank met moestuinbakken volgt hetzelfde idee als onze deze hier, maar dan nog groter! Dit ontwerp heeft langere banken zodat nog meer kids hier samen de tijd van hun leven kunnen doormaken. Deze U-vormige zitboek is zeer geliefd voor gebruik in scholen, privétuinen, jeugdclubs en verenigingen en geeft de kinderen de nodige ruimte om aan de slag te gaan in de tuin. Maar ook voor volwassenen kan deze tuinset een ideaal toevluchtsoord zijn om te genieten van een rustige namiddag. Ben je nog niet helemaal verkocht? Bezoek onze gratis online ontwerpservice vandaag nog en creëer de tuin van je dromen. Je kan ook door ons volledige assortiment bladeren vanop deze overzichtspagina.
€ 2.127,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Wil je gewasbeschermers toevoegen? ?

Onze gewasbeschermers zijn holle stalen staven van Ø16 mm met een natuurlijke roestafwerking die worden gebruikt om kweekbakken met in hoogte verstelbare netten te maken (tot een hoogte van 1200 mm met een bol met diameter van 40 mm er bovenop). Bevestigingsbeugels en schroeven inbegrepen. Wij leveren GEEN netten.

Elke staaf kost € 10 extra en ons systeem berekent automatisch hoeveel er nodig zijn voor jouw ontwerp wanneer je bij deze optie 'Ja' selecteert.

Als andere optie om zelf je eigen aantal te kiezen, kun je gewasbeschermers afzonderlijk aan jouw bestelling toevoegen.

Heb je een beschermende voering nodig? (+€ 35) ?

Om de levensduur van jouw constructie te maximaliseren, raden we je ten zeerste aan om een beschermende voering aan te brengen om een vochtbestendige barrière tussen het WoodBlocX-hout en de grond te maken. Leer hoe je een voering aanbrengt

Als je bij deze optie 'Ja' selecteert, wordt er aan je bestelling 1x voering per kit (4 x 5 meter, 20 m2) toegevoegd die is gemaakt van 100% gerecycled plastic en € 35 extra kost.

Als je meerdere verhoogde bakken met dezelfde afmetingen bestelt en bij deze optie ‘Ja’ selecteert, wordt er bij elke kit een voering meegeleverd, bijv. Aantal x 2 = 2 voeringen inbegrepen.

Als je liever zelf het aantal voeringen wilt kiezen, dan kun je beschermende voeringen afzonderlijk toevoegen aan je bestelling.

Art.nr.
SKU00485
Afmetingen
375 x 375 x 65 cm
Jouw ontwerp
Extra Long Triple Planter Seat for Kids / 3.75 x 3.75 x 0.45m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf woensdag 31 juli 2024

€ 2.127,00

inclusief GRATIS bezorging en lokale belastingen

Samenvatting