• Gratis Palletlevering
 • Niets zwaar tillen
 • Gemaakt in Schotland
 • Gaat minstens 15 jaar mee
 • Geen schroeven of spijkers
 • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Drievoudige tuinbank met moestuinbakken 3.75m x 3.75m x 0.55m

Gezelligheid en ontspanning troef met deze driedubbele tuinbank met verhoogde moestuinbakken. Deze centrale zithoek biedt een geweldige middelpunt in de tuin waar je als nooit tevoren kan genieten van je tuin. Familiebijeenkomst? Vrienden komen langs? Dit is perfect! 

De interne afmetingen van elke moestuinbak zijn L 0.975 x B 0.975 x H 0.475 M

Volume = 0,46m³ (ongeveer 460 liter / 0,65 ton grond)

Meer lezen...
€ 2.529,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Wil je gewasbeschermers toevoegen? ?

Onze gewasbeschermers zijn holle stalen staven van Ø16 mm met een natuurlijke roestafwerking die worden gebruikt om kweekbakken met in hoogte verstelbare netten te maken (tot een hoogte van 1200 mm met een bol met diameter van 40 mm er bovenop). Bevestigingsbeugels en schroeven inbegrepen. Wij leveren GEEN netten.

Elke staaf kost € 10 extra en ons systeem berekent automatisch hoeveel er nodig zijn voor jouw ontwerp wanneer je bij deze optie 'Ja' selecteert.

Als andere optie om zelf je eigen aantal te kiezen, kun je gewasbeschermers afzonderlijk aan jouw bestelling toevoegen.

Heb je een beschermende voering nodig? (+€ 35) ?

Om de levensduur van jouw constructie te maximaliseren, raden we je ten zeerste aan om een beschermende voering aan te brengen om een vochtbestendige barrière tussen het WoodBlocX-hout en de grond te maken. Leer hoe je een voering aanbrengt

Als je bij deze optie 'Ja' selecteert, wordt er aan je bestelling 1x voering per kit (4 x 5 meter, 20 m2) toegevoegd die is gemaakt van 100% gerecycled plastic en € 35 extra kost.

Als je meerdere verhoogde bakken met dezelfde afmetingen bestelt en bij deze optie ‘Ja’ selecteert, wordt er bij elke kit een voering meegeleverd, bijv. Aantal x 2 = 2 voeringen inbegrepen.

Als je liever zelf het aantal voeringen wilt kiezen, dan kun je beschermende voeringen afzonderlijk toevoegen aan je bestelling.

Art.nr.
0106221112
Afmetingen
3.75m x 3.75m x 0.55m
Jouw ontwerp
Drievoudige tuinbank met moestuinbakken / 3.75m x 3.75m x 0.55m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf donderdag 1 augustus 2024

€ 2.529,00

inclusief GRATIS bezorging en lokale belastingen

Samenvatting

  Perfect voor

  • Kruiden

   Kruiden

  • Genieten

   Genieten

  • Entertainen

   Entertainen

  De drie prachtig uitziende houten tuinbanken worden omgeven door vier plantenbakken om bloemen, struiken, kleine bomen of wat je maar wilt te laten groeien!

  Onze bouwkits zijn eenvoudig te monteren en maken het gemakkelijk om mooie zitmeubels aan de tuin toe te voegen. Makkelijker kan niet! Volg gewoon de instructies in onze laag-voor-laag bouwgids.

  Als je dit ontwerp wel leuk vind, maar enkele wijzigingen wilt aanbrengen, neem dan contact op met ons ontwerpteam.

  Dit is de volledige versie van onze U-vormige tuinbank met verhoogde moestuinbakken voor kinderen.