• Gratis Palletlevering
  • Niets zwaar tillen
  • Gemaakt in Schotland
  • Gaat minstens 15 jaar mee
  • Geen schroeven of spijkers
  • Iedere vorm en grootte
Bezig met laden...

Moestuinbak H-vormig 225 x 165 x 55 cm

Deze H-vormige moestuinbak combineert een grote beplantbare oppervlakte met optimale toegankelijkheid. Het H-vormige ontwerp met een hoogte van 55 cm biedt de nodige ruimte voor een breed scala aan planten en is toegankelijk langs alle kanten. Zo is de moestuin altijd binnen handbereik voor iedereen, ook voor rolstoelgebruikers en tuiniers met rugklachten! WoodBlocX-hout is speciaal geselecteerd dennenhout uit duurzaam beheerde bossen. Het is kwart gezaagd, vermijdt het midden van de boom en wordt twee keer behandeld tijdens het productieproces. Dit levert een minimale levensduur van 15 jaar op. Onze houtmaterialen zijn 100% biologisch en voldoen aan strenge criteria opgesteld door de bodemassociaties van het Verenigd Konikrijk. Hierdoor zijn onze moestuinbakken perfect geschikt voor het kweken van planten of groenten volgens de meest recente richtlijnen van de officiële instanties.
€ 1.405,00

Ontwerp je Design

Selecteer OPTIES voor een kit

Zachte grond (Grondpennen)
Op welk type grond wil je bouwen? ?

* Selecteer 'Zachte grond' voor gras en aarde
** Selecteer 'Harde grond' voor bestrating, asfalt of terrasplanken

* Als je op zachte grond bouwt, bevat jouw kit grondpennen om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn 400 mm gegalvaniseerde stalen spikes die door de eerste laag van je ontwerp gaan.

** Als je op harde grond bouwt, bevat jouw kit hoekbeugels om je structuur aan de grond te bevestigen - dit zijn L-vormige beugels van gegalvaniseerd staal met schroeven die in de eerste laag van jouw ontwerp worden bevestigd. Je hebt een geschikte bevestiging nodig om de beugel aan jouw type harde ondergrond te bevestigen.

Wil je gewasbeschermers toevoegen? ?

Onze gewasbeschermers zijn stalen staven van Ø16 mm met een natuurlijke roestafwerking die worden gebruikt om kweekbakken met in hoogte verstelbare netten te maken (tot een hoogte van 1200 mm met een bol met diameter van 40 mm er bovenop). Bevestigingsbeugels en schroeven inbegrepen. Wij leveren GEEN netten.

Elke staaf kost € 10 extra en ons systeem berekent automatisch hoeveel er nodig zijn voor jouw ontwerp wanneer je bij deze optie 'Ja' selecteert.

Heb je een beschermende voering nodig? (+€ 35) ?

Om de levensduur van jouw constructie te maximaliseren, raden we je ten zeerste aan om een beschermende voering aan te brengen om een vochtbestendige barrière tussen het WoodBlocX-hout en de grond te maken. Leer hoe je een voering aanbrengt

Als je bij deze optie 'Ja' selecteert, wordt er aan je bestelling 1x voering per kit (4 x 5 meter, 20 m2) toegevoegd die is gemaakt van 100% gerecycled plastic en € 35 extra kost.

Als je meerdere verhoogde bakken met dezelfde afmetingen bestelt en bij deze optie ‘Ja’ selecteert, wordt er bij elke kit een voering meegeleverd, bijv. Aantal x 2 = 2 voeringen inbegrepen.

Als je liever zelf het aantal voeringen wilt kiezen, dan kun je beschermende voeringen afzonderlijk toevoegen aan je bestelling.

Art.nr.
SKU00098
Vorm
SKU00098
Afmetingen
225 x 165 x 55 cm
H-Shaped Wooden Planter / 2.25 x 1.65 x 0.55 m

Gratis Levering
Vanaf 500€

Bestel vandaag voor levering vanaf vrijdag 15 maart 2024

€ 1.405,00

Samenvatting