Bezig met laden...

Ontdek onze NIEUWE pluggen voor de laatste laag

Vanaf november 2023 is het niet meer nodig om de pluggen voor je WoodBlocX-afdekking op maat te snijden.

Kleine dingen kunnen een GROOT verschil maken en dat is zeker het geval voor de laatste update van een van de belangrijkste WoodBlocX-onderdelen bij het maken van onze verhoogde bakken, wanden, trappen, verhoogde vijvers en tuinmeubilair.

Wij leveren nu voorgesneden pluggen voor de laatste laag die perfect onder jouw WoodBlocX-afdekkingslaag passen. Dit betekent dat er absoluut geen zaag- of snijwerk nodig is bij het bouwen van jouw WoodBlocX-ontwerp.

Voorheen adviseerden we klanten om ons snijmes voor pluggen of een handzaag te gebruiken om de laatste laag pluggen op maat te maken voor de voorgeboorde gaten van de afdekkingslaag, maar nu dus niet meer!

Vanaf november 2023 worden onze NIEUWE voorgesneden pluggen voor de laatste laag bij elke WoodBlocX-bestelling meegeleverd - ze zijn verpakt in GROENE ZAKKEN met een sticker. De standaardpluggen voor de rest van je ontwerp worden in DOORZICHTIGE PLASTIC ZAKKEN geleverd.

Hoe je onze pluggen voor de laatste laag gebruikt

  • Volg de laag-voor-laag instructies om jouw structuur op te bouwen met behulp van onze standaard WoodBlocX-pluggen tot de laatste afdekkingslaag.
  • Plaats de voering aan de binnenkant van de structuur en over de randen.
  • Bevestig de voering op zijn plaats door de nieuwe voorgesneden pluggen voor de laatste laag met een klomphamer en de groene plugbeschermer door de voering en in de gaten te slaan. Ze zouden de voering eenvoudig moeten doorboren. Als dat niet het geval is, maak je een kleine uitsnede met een stanleymes waar de plug moet komen en sla je de plug erdoorheen.
  • Plaats de meegeleverde hoekplaten over de pluggen in elke hoek.
  • Voeg de afdekkingslaag toe en snij overtollige voering weg.

Bekijk of download onze instructies voor het installeren van een beschermende voering

Dankzij onze NIEUWE pluggen voor de laatste laag kun je in minder tijd met WoodBlocX bouwen en afval verder terugdringen. Bekijk onze video Hoe bouwen met WoodBlocX om te zien hoe eenvoudig het is om met WoodBlocX te bouwen.

Bouw je ideale tuin met WoodBlocX

Het is niet alleen eenvoudig bouwen met WoodBlocX, dat geldt ook voor het precies vinden wat je nodig hebt! Je kunt je eigen verhoogde border, keerwand of verhoogde vijver ontwerpen met behulp van onze rekentools. Bovendien hebben we een enorm assortiment kant-en-klare kits met onder meer tuinmeubilair. Probeer onze gratis ontwerpservice eens voor ontwerpen op maat.