Bezig met laden...

Keermuren en Trappen

Keermuren en Trappen

WoodBlocX bouwstukken zijn licht en eenvoudig om samen te stellen. Je hebt geen elektrisch gereedschap of technische kennis nodig.

Het is eenvoudig om met WoodBlocX je tuin tot leven te brengen. Introduceer een beetje landschapsarchitectuur in jouw tuin en zet hellingen en heuvels om in keermuren en terrassen met geïntegreerde trappen en banken. 'BlocX' bouwdelen zijn sterk, duurzaam, veiliger en gemakkelijker te gebruiken dan zware spoorbielzen.

Keermuren en Trappen
Multi-level new build garden design with steps and planters
Keermuren en Trappen

WoodBlocX keermuren: hoe werkt het?

  • Een enkele muur houdt aarde vast tot een hoogte van 1 meter.
  • Meerdere muren in een terrasvormig ontwerp kunnen glooiende tuinen en oevers van grotere hoogte onder controle houden.
  • Je kan zowel rechte als gebogen keermuren creëren.
  • Je kan trappen, pilaren en banken toevoegen voor gemakkelijke toegang en het creëren van een mooie plek om te zitten en van je nieuwe tuin te genieten!
  • Licht en eenvoudig op te bouwen. Geen elektrisch gereedschap of technische kennis nodig.
  • Gemaakt van onder druk behandeld hout volgens natuurlijk proces. Geen vuile chemicaliën die in je grond terechtkomen.
  • Snelle levering

Voor meer informatie, zie 'Hoe Bouwen met WoodBlocX?'.

Gebruik onze online keermuur-rekentool om de prijs voor specifieke maten te berekenen. Je kan ook ons team vragen om gratis een ontwerp voor je te maken. Stuur ons een schets met je wensen!

Levering

Gratis Palletbezorging

Licht bouwmateriaal

Geen zwaar tillen

Kwaliteitshout

Uit het Schotse Hoogland

Langdurig Materiaal

Gaat 15 jaar en langer mee

Met WoodBlocX herontdek je het plezier in tuinieren. Onze bouwpakketten kunnen je helpen om moestuinbakken te bouwen die mooi en praktisch zijn en hoogte, vorm en structuur toevoegen aan je buitenruimte.

Met WoodBlocX kan je verhoogde vijvers te creëren die perfect in de tuin passen. Onze producten zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt als koivijver of als deel van complexere waterpartijen van elke vorm of grootte. Creëer een fantastisch middelpunt in je tuin!

Met WoodBlocX breng je eenvoudig je tuin tot leven. Een beetje landschapsarchitectuur en de hellingen en heuvels kunnen worden omgezet in terrassen, borders en vlakke gazons, met extra ingebouwde functies zoals trappen, banken en pilaren. En het is veel gemakkelijker om mee te bouwen dan met spoorbielzen.